leuk kraamkado kopen

Kraamcadeau - 728x90

Gemakkelijk en snel een leuk kraamkado kopen?

Wanneer een baby geboren wordt wil je graag een leuk kraamkado kopen. Een leuk kado bestaat uit iets wat schattig is, knuffelbaar of praktisch. Nu hangt het bedrag er vaak vanaf of je iets zoekt voor een collega of iets zoekt voor een familielid. Het handige van de Prenatal is dat zij nu een actie hebben waarbij alle leuke kraamkado’s zijn verzameld.

Voorbeelden van een leuk kraamkado

De knuffeltjes van Happy Horse zijn een aanrader om kado te geven. Ze zijn heerlijk zacht, zien er schattig uit en volledig veilig voor newborn baby’s. Je hebt van Happy horse muziekdoosjes die een knuffel zijn, speendoekjes, knuffeltjes om mee te slapen en wat grotere knuffels voor in de slaapkamer. 

 

knuffeldoekje van Happy Horse

Happy horse slofjes

Happy horse konijntje

Sophie de Giraf Leuk kraamkado speciaal voor de allerkleinsten

Sophie de Giraf is altijd een succes als je op zoek bent naar iets wat ouders leuk vinden. Het ziet er leuk uit is verantwoord en daarnaast vinden de meeste baby’s het girafje heel erg fijn als bijtspeelgoed. Het materiaal is van 100% natuurlijk rubber van de Braziliaanse rubberboom Hevea. Hieronder een paar populaire producten geselecteerd door de Prenatal.

Bijtring Sophie de Giraf

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf eetsetje