Een boxkleed en hangmat in 1 product!

Een boxkleed en hangmat samen in 1 product dit is de Hangloose baby!

Elke moeder zoekt dat product waar je baby zich fijn en geborgen in voelt. Het nieuwe product de Hangloose baby hoort hierbij! Een boxkleed en hangmat in 1 product. Zelf heb ik verschillende soorten hangmatjes gebruikt maar vaak lag mijn baby hier als een bolletje in. Een hangmatje aan de box, een hangmatje aan een haak aan de deur. Dit zijn de verschillende oplossingen die ik geprobeerd heb vooral in de periode dat mijn baby’s 6 weken oud waren. De meest huilerige periode in mijn geval.
Hangloose 300x250 GIF     hangloose baby boxkleed en hangmat in 1

De Hangloose baby heeft de combinatie van een hangmat en een boxkleed

Dit geeft verschillende voordelen, ten eerste is de Hangloose baby langer en op verschillende manieren te gebruiken. Wanneer de hangmat gebruikt wordt is er een speciale versteviging zodat je baby rust vindt in de juiste houding. Het is een geschikt product voor baby’s die veel huilen, een voorkeurshouding hebben, overstrekken of problemen hebben met de motoriek. Het fijne van de Hangloose baby lijkt mij vooral dat je hem zo kan instellen dat het de meest fijne manier is voor je baby. Wel weet je zeker dat je baby niet te bol ligt en zijn hoofdje kan ook niet in de hangmat komen. Het is dus volkomen veilig en fijn voor je baby. Als hangmat heeft de Hangloose dus een fijne en stevig ligging voor de baby. De hangmat is geschikt voor baby’s tussen de 1 en 3 maanden oud. Daarna kun je het product nog gewoon gebruiken als boxkleed of kleed voor onderweg.

De Hangloose baby als boxkleed of mee onderweg

Als boxkleed heeft de Hangloose baby ook voordelen. Het is een modern design en daarnaast is het materiaal bestendig om ook mee naar buiten te nemen. De onderkant is gemaakt van stevig canvas.Hij kan dus ook mee naar het strand, in de tuin of naar het park.

De Hangloose baby is winnaar van de Product innovatie Award 2016!

 

 

Hangloose 500x500 GIF