Babykamer zwart wit thema, leuke accessoires en babykamers!

Een babykamer zwart wit is helemaal van nu

Bij een themababykamer is het belangrijk om altijd te combineren en juist subtiel het thema te verwerken. Een zwart wit babykamer zou snel hard kunnen overkomen omdat het twee uitersten zijn. Vooral omdat een babykamer zwart wit geen natuurlijke kleuren heeft, waardoor het snel strak wordt. Hier is een oplossing voor door de babykamer te combineren met natuurlijke materialen. Dit kan bijvoorbeeld door de pootjes van het ledikant in een naturel hout kleur te laten. Ook kan er gespeeld worden met kleine accessoires zoals bij bijvoorbeeld de lampen. Zet je het thema van de babykamer zwart wit door dan kun je de lamp hier op aanpassen. Om het wat naturel te houden zou je er ook voor kunnen kiezen om er houttinten bij te verwerken. Zoals bijvoorbeeld het bambilampje hieronder. De lampjes die wij geselecteerd hebben komen allemaal bij de winkel  Das kleine Zebra vandaan. Een super leuke babywinkel voor exclusieve accessoires voor elke thema babykamer dus ook een babykamer zwart wit.

 

Babykamer zwart wit
Leuke lampen zwart wit

Kussens, kleedjes en accessoires bij een babykamer zwart wit:

Wanneer je de basis van de babykamer hebt staan, dat wil zeggen een bedje, wiegje en een commode met eventueel een kast is het leuk om de kamer gezellig te maken met accessoires die passen bij een babykamer zwart wit. Hier een paar voorbeelden van leuke bijpassende accessoires allemaal geselecteerd bij de leuke webshop Ik en Ik.

babykamer zwart wit accessoires
Babykamer zwart wit accessoires

Natuurlijk wil je bij de leuke kussens en lampen ook een leuke passende babykamer! Wij hebben eigenlijk dezelfde kamer voor u geselecteerd alleen bieden met een ander accent. Bij den ene babykamer ligt het accent op zachte houtkleurige accenten. Bij de andere kamer blijft het thema geheel zwart wit. Beide babykamers zijn moderne zwart wit babykamers elk met een ander accent. Dit hangt natuurlijk af van de stijl die het beste past bij je huis en dus bij de kamer zelf.

Hier een leuke babykamer in het thema zwart wit:

Leuke babykamer zwart wit
Babykamer zwart wit